LV
RU
EN




Pasākumi un notikumi
Šodien vārda diena: Mirta, Ziedīte
< Februāris 2019 >
P O T C Pk S Sv
01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
2019. gads Auces vidusskolā iesācies zvaigžņu mirdzumā
(09.01.2019.)
2019. gads Auces vidusskolā iesācies zvaigžņu mirdzumā
2019. gads Auces vidusskolā iesācies zvaigžņu mirdzumā

6. janvāra vakarā, kad kristīgā pasaule svinēja Zvaigznes dienu, Auces vidusskolas zālē valdīja īpaša noskaņa, jo tajā pulcējās 174 Auces vidusskolas skolēnu vecāki, kuri savām atvasēm ir snieguši īpašu mīlestību un atbalstu mācību procesā, lai bērni varētu sasniegt savas virsotnes un uz brīdi mirdzēt kā zvaigznes pie Auces vidusskolas sasniegumu debesīm, tāpēc no skolas vadības saņēma īpašu paldies.

Kā ikkatru gadu, ar Zvaigžņu dienas svinīgo pasākumu Auces vidusskolā noslēdzas atskatīšanās uz mācību gada 1. semestra panākumiem, veiksmēm un sasniegumiem, lai ar jaunu sparu sāktu nākamo mācību semestri. Un skolai ir, ar ko lepoties arī šajā mācību pusgadā! Šogad Auces vidusskolā īpaši lepojas ar 34 bērniem, kuri saņēma sudraba liecības (visos priekšmetos vērtējums 7 balles un augstāk) un 10 skolēniem, kuri saņēma zelta liecības (visos priekšmetos vērtējums 8 balles un augstāk), turklāt jāpiebilst, ka šīm atzīmēm jābūt saņemtām uzreiz, neveicot atzīmju labojumus, kas uzdevumu nopelnīt sudraba un zelta liecības padara vēl atbildīgāku. Audzēkņi savus apbalvojumus jau bija saņēmuši Ziemassvētku pasākumos skolas zālē – gan vērtīgās liecības, gan grāmatu dāvanā.

Svinīgā pasākuma sākumā Auces vidusskolas direktore sacīja: “Šodien tradicionāli tiek godināti viscentīgākie un čaklākie skolēni, kuri ar savu darbu un gadu no gada apliecina, ka viņi tiešām ir cienīgi šad un tad saukties par zvaigznēm. Šogad uz Zvaigznes dienu ir aicināti 172 skolēnu vecāki. Tas ir pietiekami liels skaits, un nebūt ne mazāks kā pagājušā gadā, pat mazliet lielāks nekā 2015. gadā. Ar pilnu atbildību varu teikt, ka labi mācīties Auces vidusskolā ir moderni! Par to gan man, gan kolēģiem, gan, visticamāk, arī jums, vecāki, ir ļoti liels prieks. Auces vidusskolā ir ieviesti dažādi apbalvojumi, lai skolēni vēlētos tiekties uz augstākiem sasniegumiem, kā viens no tradicionālajiem apbalvojumiem ir arī šīs dienas pasākums, kurā teiksim paldies tiem skolēnu vecākiem, kuru liecībās nav neviena vērtējuma, kas būtu zemāks par sešām ballēm. Tas ir ne vien skolas, bet visas pilsētas un novada lepnums, jo tie ir skolēni, kas mūsu vārdu nesīs tālāk visā Latvijā un, iespējams, arī pasaulē. Lai šādi sasniegumi bērniem būtu, liels nopelns ir viņu vecākiem, tāpēc lielu paldies šodien mēs vēlamies teikt tieši šiem vecākiem.”

Pasniegt pateicības rakstus direktorei palīdzēja viņas vietnieces izglītības darbā Ina Ante un Ligita Priede. Ar muzikāliem sveicieniem klātesošos iepriecināja Dobeles Valsts ģimnāzijas vokālais meiteņu ansamblis un Dobeles Mūzikas skolas čellu un ģitāru ansamblis, kā arī viņu skolotājs Raimonds Bulmers.

Jāatzīmē, ka šogad sudraba liecības saņēma Ksenija Sāra Bekasova (vidējā atzīme 9,20 balles), Kitija Bobrika, Megija Magdalēna Matvejeva (vidējā atzīme 9 balles), Raivis Šakirovs, Nikola Valujeva (vidējā atzīme 9,60 balles), Ketija Zariņa no 4.b klases; Matīss Freibergs (4.c klase); Gustavs Jānis Millers, Megija Norvaiša, Anna Marija Smila, Anete Žvibule (5.a klase); Patriks Aļeksejevs, Kristers Bārzdiņš, Karīna Brahmane, Ralfs Grasis, Dārta Reiha (vidējā atzīme 9 balles), Evelīna Stanka, Samanta Nellija Zoša (5.b klase); Annija Feierabenda, Everts Statkus (6.a klase); Anna Beišāne, Anastasija Būmane, Estere Vilberte, Marta Zilberte (6.b klase); Lāsma Pikaraucka (7.a klase), Linda Valtere (vidējā atzīme 9) un Eduards Vežuks (7.b klase), Erīna Dzilna un Megija Kalniņa (8.a klase); Madara Ādmidiņa (8.b klase); Kristīne Briede (8.d klase); Ivo Darens Kreicbergs (9.a klase); Baiba Elizabete Berovska un Linda Jakuboviča (12. klase). Zelta liecības šogad saņēma: 4.b klases skolēns Endijs Jānis Čampers (vidējā atzīme 9,20), 4.c klases skolēns Ivo Čaps, Ričards Liepiņš – Melnis (5.c klase), Dārta Marga (5.a klase), Samanta Andersone un Deivijs Briņķis (5.b klase), Katrīna Sāra Stankevica (6.b klase), Estere Gristiņa (7.klase, vidējā atzīme 9 balles), Anna Šneidere (8.a klase), Undīne Barvida (12. klase).

Nu jau vairākus gadus Zvaigznes dienas pasākumā skola piešķir īpašu apbalvojumu “Auces vidusskolas lepnums”. Šo, īpaši gatavoto stikla piemiņas velti, saņem tie 12. klases skolēnu  vecāki, kuri uz Zvaigznes dienas pasākumu bijuši aicināti visus 12 skolas gadus. Šoreiz tās bija jau piecas ģimenes, kuras saņēma šo īpašo apbalvojumu: Undīnes Barvidas, Lauras Dauginovičas, Amandas Bekeres, Lindas Jakubovičas un Evelīnas Sprinces ģimenes. No sirds sveicam un sakām lielu paldies gan skolēnu vecākiem, gan skolotājiem!  
               
Zvaigžņu dienas pasākumā piedalījās
Gita Šēfere-Šteinberga
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Autores foto

Zvaigžņu diena Auces vidusskolā 06.01.2018. (Foto: Gita Šēfere-Šteinberga)



Vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Turpinot vietnes apskati, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.