LV
RU
EN




Pasākumi un notikumi
Šobrīd nav neviena ieraksta!
Šodien vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta
< Janvāris 2020 >
P O T C Pk S Sv
01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Auces novada Kultūras centra struktūrvienība - Vītiņu Tautas nams


Adrese: Vītiņi, Vītiņu pagasts, Dobeles nov., LV-3708
Tālr.: 25976679
E-pasts:
Vadītāja - Raisa Adamaite
 

Par mums

Vītiņu Tautas nams darbojas no 1947.gada. Kaut telpās atradās skola un bērnudārzs, kultūras dzīve Vītiņu ciemā attīstījās. Darbojās deju kolektīvs un divi dramatiskie – bērnu un vidējās paaudzes kolektīvi. Bērnu kolektīvs darbojās skolas paspārnē.
 
Šodien Vītiņu Tautas namu vada Tautas nama direktore Raisa Adamaite.

Darbojas seši kolektīvi.

Amatierteātris ''Mežrozīte''

Amatierteātris pastāv no 1947. gada un tajā darbojas septiņas sievietes un septiņi vīrieši. Vada režisore R. Adamaite no 1992. gada.  Teātris ir piedalījies gada izrādē un sasniedzis augstus rezultātus. Gadā iestudē līdz divām izrādēm.
Vienmēr gaidām jaunus aktierus! Mēģinājumi notiek divas reizes nedeļā.
 

Bērnu dramatiskais kolektīvs

Kolektīvs ar mazām pauzēm darbojas no 1946.g. Režisore: Vineta Ribaka. Kolektīvā darbojas astoņi jaunieši, kas iestudē dažāda žanra izrādes, kā arī dzejas montāžas uz dažādiem pasākumiem. Piedalījies festivālā ''Brīnumzeme'' un ieguvis atzinību par labāko tēlu atveidošanu un ticamības pakāpi. Mēģinājumi notiek divas reizes nedeļā.

Bērnu vokālais ansamblis

Darbojas no 1992.g. Vadītāja: Inga Šaule. Ansamblis ir ieguvis pirmās pakāpes atzinības piecus gadus pēc kārtas. Ir izcīnījis piedalīšanos Liepājas bērnu un jauniešu festivālā ''Lai skan!''. Kolektīvā darbojas astoņi dziedātāji, kuri veiksmīgi sniedz koncertus Vītiņos un visā Auces novadā. Mēģinājums notiek divas reizes nedeļā.

Bērnu un jauniešu deju kolektīvs

Vadītāja: Kristīne Barvida. Deju kolektīvs darbojas ļoti daudzus gadus - no 1965.g. Piedalās dažādos pasākumos pagastā un ārpus tā robežas. Bērni ļoti daudz nodarbojas ar pamatsoļu mācīšanos, kā arī  etnogrāfiju un tautu deju vēsturi. Vecāki ir ļoti gandarīti, ka viņi var atvest savas atvases uz mēģinājumu un bērni ļoti daudz iemācās. Mēģinājums notiek divas reizes nedeļā.

Ritma grupa

Vadītāja: Aelita Petrova. Ritma grupa darbojas septiņus gadus. Jaunieši apgūst dažāda stila dejas. Grupā dejo 10 jaunietes.

VPDK „Robežnieki”

Vadītāja: Māra krūmiņa.
Mēs esam neliels entuziastu pulciņš, kurus vieno mīlestība uz deju, kopā būšanas prieks, patīkami pavadīts brīvais laiks, vēlme priecēt citus un apgūt ko jaunu.
Mēs dzīvojam ar devīzi  "Pāri dzīves līkločiem ar raitu dejas soli".
Dejojam kopš 2009. gada 16. janvāra.
Vītiņu Tautas nams ir kļuvis par mūsu otrajām mājā, kur mēs tiekamies katru piektdienas vakaru plkst.20.00.
Pulkā gaidām visus dejot gribētājus!
 


 
Vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Turpinot vietnes apskati, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.